Bed & Breakfast op de Veluwe

Bent u op zoek naar een Bed & Breakfast op de Veluwe? Dan bent u bij Hoeve Op Vollenhof op het juiste adres. De authentieke monumentale boerderij op landgoed Vollenhof geef de echte sfeer van de Noord-Veluwe weer. De landgoederen en het bosrijke gebied is een ideale plek om te genieten van de natuur, met wandelingen, fietstochten of gewoon in het gras met een gezellige picknick. De Bed & Breakfast van Hoeve Op Vollenhof heeft alle comfort die u nodig heeft om helemaal tot rust te komen. Bekijk hier de verschillende kamers.

 

Unieke locatie op de Veluwe

De Bed en Breakfast is gelegen op landgoed Vollenhof, een oud landgoed met veel historie,die terug te zien is in het mini-museum op de zogenaamde ‘Deel’. De oude gebouwen geven een goed idee van hoe er in het verleden werd geleefd op de Noord-Veluwe. Het landgoed is voorzien van een landhuis, de bijbehorende gracht, het boeren erf en natuurlijk alle rust en ruimte eromheen. Wij vertellen u graag meer over de rijke historie van dit gebied!

Waarom Hoeve Op Vollenhof?

• Rustgevende locatie
• Makkelijk te bereiken
• Gratis WiFi
• Unieke monumentale plek
• Dichtbij Zwolle en andere Hanzesteden

Hanzestad Zwolle

De historische Hanzestad Zwolle is vanaf B&B Hoeve Op Vollenhof binnen 15 min te bereiken. De oude stad vol met historie heeft voor ieder wat wils. Van stadswandelingen en terrasjes, tot uitgebreid winkelen en uitgaan, het is allemaal mogelijk in Zwolle. De stad kent een grote variatie aan activiteiten, waaronder Museum de Fundatie, Poppodium Hedon, varen door de grachten en meer.

Benieuwd naar de kamers en prijzen?

Wacht niet langer en reserveer snel uw kamer(s) bij Bed & Breakfast Hoeve Op Vollenhof. Na reservering krijgt u een bevestiging zodra de reservering is opgenomen in onze agenda. U kunt ook direct bellen naar 06-13893830 – Wij horen graag van u!