Bed & Breakfast

De Bed & Breakfast is gesitueerd in een monumentale boerderij, onderdeel van het landgoed Vollenhof. Een groene, rustieke en rustig gelegen plek aan de rand van de Veluwe, nabij Zwolle. Hier kunt u ontspannen en genieten van de dieren en de natuur. Fietsen huren kan ter plekke. Bekijk hier de kamers en hun prijzen.

Kamers algemeen

Wij hebben twee 2-persoonskamers met elk een eigen badkamer met douche en toilet en een zitje met televisie. Op de overloop is er gelegenheid voor het maken van koffie of thee. Een derde (reserve) kamer is beschikbaar voor eventueel (oudere) kinderen of een derde persoon. Deze kamer heeft geen badkamer. Verder vindt u op de overloop nog boeken en informatiemateriaal over de omgeving.

 

Prijzen

De kamers kosten 78 en 75 Euro per nacht, inclusief ontbijt en toeristenbelasting, voor twee personen. (Een derde persoon op de kamer kost 25 euro extra. Alleen kinderen tot 10 jaar). Bekijk hier de kamers!

Eén persoon in een 2 persoonskamer betaalt 55 tot 58 euro per nacht.  De reserve – of kinderkamer kost 55 Euro per nacht. Babies tot twee jaar betalen niets. Een Ledikantje is beschikbaar voor 10 Euro.

Voorwaarden

  • Inchecken kan vanaf 16.00 uur, uitchecken tot 10.30 uur.
  • Betalen kunt u bij ons contant of van te voren per bank. U kunt bij ons niet pinnen. Bij de boeking kunt u aangeven hoe u wilt betalen.
  • Annuleren is gratis tot een week voor de boekingsdatum. Bij Annuleren van de boeking binnen de laatste week  brengen wij het hele bedrag in rekening.
  • Het is verboden te roken in alle gebouwen van de boerderij. Er zijn enkele plekken op het erf waar een asbak staat waar u kunt roken.