Bed & Breakfast

De Bed & Breakfast is gesitueerd in een monumentale boerderij, onderdeel van het landgoed Vollenhof. Een groene, rustieke en rustig gelegen plek aan de rand van de Veluwe, nabij Zwolle. Hier kunt u ontspannen en genieten van de dieren en de natuur. Fietsen huren kan ter plekke.

Kamers

Wij hebben twee 2-persoonskamers met elk een eigen badkamer met douche en toilet en een zitje met televisie. De Hooizolder heeft uitzicht op het erf. De Knechtenkamer heeft een kantelraam.
Een derde (reserve) kamer is beschikbaar voor eventueel (oudere) kinderen of een derde persoon. Deze kamer heeft geen badkamer en televisie.
Op de overloop is er gelegenheid voor het maken van koffie of thee. Hier vindt u boeken en informatiemateriaal over de omgeving.

Prijzen

Voor twee personen kost De Hooizolder € 78 en De Knechtenkamer € 75 per nacht, inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Kinderen tot tien jaar kunnen op de kamer erbij voor € 25 extra.

Voor één persoon kost De Hooizolder € 58 en De Knechtenkamer € 55 per nacht. De reservekamer kost € 55 per nacht. Baby’s tot twee jaar betalen niets. Een ledikantje is beschikbaar voor € 10.

Voorwaarden

  • Inchecken kan tussen 16:00 uur en 21:00 uur. Graag horen we van te voren hoe laat u aankomt, dan kunnen we hier rekening mee houden. Uitchecken kan tot 10:30 uur. Ontbijten kan tussen 07:30 en 10:00 uur. Mocht u eerder weg willen, kunnen we een ontbijtpakket voor u klaarzetten.
  • U kunt uw verblijf tot 7 dagen van te voren kosteloos annuleren. Wanneer u binnen deze periode annuleert, brengen wij het totale bedrag in rekening.
  • U kunt ter plekke contant of met een betaalverzoek betalen. We hebben geen pinapparaat. Ook kunnen we een factuur voor u opstellen en per mail versturen.