Bed & Breakfast

Bed & Breakfast

De Bed & Breakfast is gesitueerd in een monumentale boerderij, onderdeel van het landgoed Vollenhof. Een groene, rustieke en rustig gelegen plek aan de rand van de Veluwe, nabij Zwolle. Hier kunt u ontspannen en genieten van de dieren en de natuur.

Boeken kan direct bij ons via hoeveopvollenhof@gmail.com.

Kamers

Wij hebben twee 2-persoonskamers met elk een eigen badkamer met douche en toilet. De Hooizolder heeft uitzicht op het erf. De Knechtenkamer heeft een kantelraam.
Een derde (reserve) kamer is beschikbaar voor eventueel (oudere) kinderen of een derde persoon. Deze kamer heeft geen badkamer en televisie.
Op de overloop is er gelegenheid voor het maken van koffie of thee. Hier vindt u boeken en informatiemateriaal over de omgeving.

Weekend weg met kinderen?

Onze boerderij leent zich heel goed voor een weekendje weg met kinderen. Buiten zijn allerlei speelgelegenheden zoals een nestschommel en buitenspellen en volop dieren om te knuffelen. Op de Hooizolder kunnen we een extra ledikant of uitklapbed plaatsen voor kinderen tot tien jaar voor € 25 extra en er is een kinderstoel aanwezig. Grotere kinderen kunnen in de reserve kamer verblijven. Kleinere kinderen die vroeg in bed liggen? Als ouder kun je dan lekker op het zitje gaan zitten naast de kamer waar spelletjes en boeken liggen en je thee en koffie kunt zetten. 

Of neem de babyfoon mee naar buiten en ga een vuurtje stoken buiten en marshmallows roosteren! Ook in de omgeving zijn er veel leuke uitjes met kinderen.

Faciliteiten

  • We hebben allerlei leuke buitenspellen liggen zoals jeu de boules en badminton.
  • We verhuren een aantal basic fietsen zonder versnellingen voor €5,- per dag.
  • Gasten kunnen gezellig een vuurtje stoken bij onze vuurplaats voor €5,- per keer.

Prijzen

De Hooizolder kijkt uit over het erf en kost per nacht inclusief ontbijt voor 2 personen € 90 en voor 1 persoon € 70.

De Knechtenkamer heeft een kantelraam en kost per nacht inclusief ontbijt voor 2 personen € 85 en voor 1 persoon € 65.

De reservekamer heeft een kleine wastafel en geen badkamer en toilet. Deze kamer is er extra bij te reserveren en kost per nacht voor 2 personen € 70 en voor 1 persoon € 55.

Voorwaarden

  • Inchecken kan tussen 16:00 uur en 21:00 uur. Graag horen we van te voren hoe laat u aankomt, dan kunnen we hier rekening mee houden. Uitchecken kan tot 10:30 uur. Ontbijten kan tussen 07:30 en 10:00 uur. Mocht u eerder weg willen, kunnen we een ontbijtpakket voor u klaarzetten.
  • U kunt uw verblijf tot 7 dagen van te voren kosteloos annuleren. Wanneer u binnen deze periode annuleert, brengen wij het totale bedrag in rekening.
  • U kunt ter plekke contant of met een betaalverzoek betalen. We hebben geen pinapparaat. Ook kunnen we een factuur voor u opstellen en per mail versturen.