Omgeving

Deze B&B, vergaderzaal en zorgboerderij ligt in de gemeente Oldebroek, aan de rand van de Veluwe in Gelderland, en behoort tot het landgoed Vollenhof, wat ernaast ligt .

Vele mogelijkheden

De omgeving biedt vele mogelijkheden die uitnodigen tot een meerdaags verblijf. Vanuit de boerderij heeft u directe aansluiting op verschillende fiets- en wandelroutes (zoals de Eneco-Veluweroute, het Westerbork-pad, diverse regionale fietsroutes en aansluiting op verschillende fiets-knooppunten).Vanaf het landgoed kunt u heerlijk wandelen in het nabijgelegen bos en er loopt een Klompenpad over ons land (Vreepad)! Bekijk hier alle klompen-routes! In de nabije omgeving vindt u prachtige natuurgebieden zoals bos, heide, water- en polder-landschappen.

Ook cultuurhistorisch heeft de gemeente Oldebroek veel te bieden. Zo is er de historische boerderijenroute, verkrijgbaar bij het VVV, en het boerderijmuseum “de Bovenstreek”.

Hanzesteden

Verder liggen de mooie Zuiderzeestadjes Elburg en Kampen op steenworp afstand. Het stadje Hattem aan de IJssel met zijn oude stadsmuren, stadspoort en het Anton Piek Museum is een bezoek ook meer dan waard. Ook de stad Zwolle met zijn historische binnenstad en een grote keuze aan winkels en musea ligt maar op 10 km afstand. Het museum “de Fundatie” en de omgebouwde kerk tot multifunctioneel boekenhuis “Waanders in de Broere” mag u beslist niet missen! Kortom, genoeg mogelijkheden om uw verblijf op “Hoeve Op Vollenhof” zo aangenaam mogelijk te maken!

De steden Hattem, Kampen, Elburg en Zwolle horen tot de 7 Hanzesteden. Voor meer informatie bekijk de website van de Hanze Steden.