Ons Team

Ons team bestaat uit de volgende mensen: Pierre en Fidessa Schoonhoven, zijn de beheerders van de zorgboerderij. Pierre heeft een coachingsachtergrond en Fidessa heeft een coachingsorganisatie achtergrond en is werkzaam in het sociaal domein; Elsbeth Biersteker is opgeleid werkbegeleider zorgboerderij en dierverzorger. Daarnaast hebben wij hulp van Anja Stouwdam, facilitair medewerker en Larissa van de Wel en van de vrijwilligers, Fred Zoet (tuin en technisch), Wim Kanis (tuin en dieren) en Aalt Schoonhoven (klussen) Een groot deel van het jaar wordt ons team versterkt door stagiaires.

“Mijn naam is Elsbeth Biersteker. Geboren en getogen in Wezep en nu woon ik in Hattem samen met mijn man en dochtertje. Ik ben geboren in 1990 en werk al sinds de start van de zorgboerderij op deze plek als begeleider. Ik heb de mbo dierverzorging en werkbegeleider zorgboerderij opleidingen afgerond. Ik werk al jaren met veel plezier en passie op de zorgboerderij! Samen met mijn man zit ik bij blokfluitensemble FEW. Daarmee geef ik regelmatig concerten in de omgeving. Daarnaast heb ik nog heel veel creatieve hobby’s; tekenen, schilderen, tuinieren, vilten, breien, haken, bakken en koken. Ik ben gek op de natuur, van paddenstoelen tot hazelnoten en ga graag op strooptocht in het bos, samen met mijn lieve hond Dobby. Zij mag ook met me mee naar de boerderij.”

“Mijn naam is Pierre Schoonhoven. Wat een mooie plek is Hoeve op Vollenhof om te mogen werken. Vanaf januari 2020 zijn Fidessa en ik de nieuwe eigenaren. En wat ben ik blij om hier te zijn.
Na het behalen van de opleidingen communicatie en coaching heb ik mensen mogen coachen en later ben ik het vakgebied van zorgboer ingestapt.
De waarde en de zorg die ik kan geven aan de deelnemers, gasten en bedrijven die hier komen voelt als een cadeautje dat ik telkens mag geven. Ik heb dus een coachingsachtergrond en heb voor het avontuur hier begon twee jaar op een Zorgboerderij gewerkt. 
Graag wandel ik in de mooie natuur op de Veluwe en meerdaagse tochten maak ik graag over pelgrimsroutes in het buitenland.”

“Mijn naam is Fidessa Schoonhoven, geboren in 1987, maar niet geboren en getogen in Wezep. De verhuizing naar de Hoeve was namelijk mijn 29ste verhuizing! Maar ik voel me hier nu al heel erg thuis. Toen ik klein was wilde ik altijd een dierenasiel beginnen. Alle zielige dieren werden bij ons thuis door mij opgevangen en verzorgd. Het is dan wel geen dierenasiel maar het komt in de buurt! Ik heb leisure management gestudeerd en heb nu bijna de opleiding persoonlijk begeleider afgerond. Ik heb 2,5 jaar op een andere zorgboerderij gewerkt voor we hier startten en dat beviel heel goed! Daarnaast ben ik ook nog een paardenmeisje, dus samen met mij en Pierre is mijn paard Urano ook mee verhuisd.”