Ons Team

                         Fidessa, Elsbeth en Pierre

 

Mijn naam is Elsbeth Biersteker. Ik woon in Hattem met mijn man en tweedochters, hond en kat. Ik werk al sinds de start van de zorgboerderij in 2012 op deze plek als begeleider en dierverzorger. Ik hou van deze prachtige plek in de natuur. De rust en omgeving doen de mensen hier goed. Samen maken we dit een nog mooiere plek met het werk op de boerderij. Ik ben dol op dieren, tuin en creativiteit. Thuis maak ik vanalles, van wol tot taart. Ik ga er graag op uit met mijn lieve hond Dobby, die ook wel eens meegaat naar de boerderij. 


Mijn naam is Fidessa Schoonhoven-Derkse(eigenaar), geboren in 1987, maar niet geboren en getogen in Wezep. De verhuizing naar Hoeve op Vollenhof was namelijk mijn 29ste verhuizing! Toen ik klein was wilde ik altijd een dierenasiel beginnen. Alle zielige dieren werden bij ons thuis door mij opgevangen en verzorgd. Het is dan wel geen dierenasiel geworden, maar het komt in de buurt.

Ik heb de HBO opleiding Leisure management gedaan en ben me gaan richten op toerisme en evenementen. Daarna heb ik de opleiding Persoonlijk begeleiding afgerond toen ik paardrijlessen ging geven op een andere zorgboerderij in 2015. En daar begon het balletje eigenlijk te rollen. Naast het werk hier, werk ik ook nog 3,5 dag bij ZwolleDoet!, de vrijwilligerscentrale en steunpunt mantelzorg van Zwolle. Inmiddels heb ik het EVC traject bij jeugd professionals Nederland doorlopen en behaald en ben ik SKJ geregistreerd. Ook heb ik de basisopleiding van ‘Geef me de 5’ gevolgd.
Samen met mij en Pierre is mijn paard Urano ook mee verhuisd, wat een droomplek om te wonen en werken!


Mijn naam is Pierre Schoonhoven en ben met mijn vrouw eigenaar van Hoeve op Vollenhof. Samen waarde aan waarde geven betekent voor mij dat ik waarde geef aan de mensen, de plek en de dieren. En dat komt terug in alle drie de bedrijfsonderdelen.
Voor de Zorg-Werkboerderij de mensen waarmee ik een tijdje op mag trekken in hun soms kwetsbare leven.
Voor de B&B gasten die voor een nacht of langer van onze plek en de natuur mogen genieten.
Voor de mensen die komen voor vergaderingen die ik over de plek mag vertellen en die samen een goede meeting mogen hebben op onze plek.
Het voelt goed om nu al een aantal jaren samen die waarde te geven aan mens, plek en dieren.
De benodigde bagage in de logistiek, persoonlijke coaching en zorgboerenwereld maakt het werken makkelijker. Daarnaast helpen de bijscholingen op het gebied van psychiatrie, boekhouding en diergezondheid en veiligheid in het dagelijks werk wat ik vol liefde voor de mens doe. Elke dag weer.