Over ons

Samen waarde aan waarde geven.

Dat is onze, Pierre en Fidessa,
gezamenlijke drive. Alles bij elkaar komt die drive samen in een plek waar we mensen hun (eigen)waarde willen laten zien. Een plek waar we zo duurzaam mogelijk kunnen leven en dit ook aan anderen kunnen laten zien. Waar mensen, dieren en de natuur worden gezien.

We runnen de Zorg-Werkboerderij, B&B en Vergaderlocatie samen met onze medewerkers, deelnemers, vrijwilligers en stagiaires.

Samen waarde aan waarde geven.
In de dagbesteding komt dat terug door de mens die op zoek is naar zijn/ haar waarde.
In de B&B met de mens die op zoek is naar rust en ontmoeting.
In de vergaderruimte door medewerkers die op zoek zijn naar contact met elkaar, contact met het bedrijf en zijn doelstellingen.

Maar ook in alle dagelijkse activiteiten die er op het bedrijf plaatsvinden. Zo wordt er tijdens de dagbesteding samen gewerkt met de dieren, in de moestuin of op een creatieve manier binnen. Duurzaamheid en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk zijn heel belangrijk voor ons. We proberen dit nu in ons dagelijkse leven zo veel mogelijk mee te nemen en willen dit ook blijven doen op de Hoeve. Door letterlijk weer waarde te geven aan bijvoorbeeld oude spullen, afgevallen takken of de zaadjes van groente te winnen voor het jaar er na. We willen zoveel mogelijk zelfvoorzienend zijn en dit ook meegeven aan deelnemers en gasten. Ook dit is voor ons waarde aan waarde geven.

Talenten heeft iedereen. Niet focussen op alles wat er niet (meer) kan maar op alles wat iemand wel kan en wil doen. Ieder mens kan altijd blijven ontwikkelen op wat voor manier dan ook.

Alles en iedereen is waardevol.

Sinds januari 2020 runnen wij, samen met een aantal trouwe medewerkers en vrijwilligers, deze zorgboerderij. Hierover kun je meer lezen onderĀ Zorgboerderij.