Vergaderen op de Veluwe

Op zoek naar een vergaderruimte op de Veluwe? Dan bent u hier op het juiste adres. De locatie van Hoeve Op Vollenhof biedt voor elk bedrijf de rustige en natuurlijke sfeer van de Noord-Veluwe. Het monumentale pand, op het Landgoed Vollenhof, heeft voldoende mogelijkheden voor uw vergadering, workshop en presentatie. De oude stijl van het pand geeft een unieke sfeer tijdens de vergadering. Op locatie kunt u beschikken over WiFi, beamerscherm, flatscreen TV en koffie/thee. Op aanvraag verzorgen wij ook uw lunch.

Unieke ruimte voor een vergadering

De ruimte die u kunt huren voor uw vergadering op Hoeve Op Vollenhof wordt ‘De Deel’ genoemd. De voormalige koeienstal heeft een rustieke, oud-Hollandse sfeer met veel authentieke en originele elementen. Voor u en uw medewerkers is het een uitgelezen kans om kennis te maken met de geschiedenis van het gebied en de manier waarop er geleefd werd in die tijd. De verschillende mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten zijn vaak een welkome afleiding van het dagelijkse werk op kantoor.

Waarom Hoeve Op Vollenhof?

• Rustgevende locatie
• Makkelijk te bereiken
• Vrij parkeren
• Unieke monumentale plek
• Mogelijkheid voor lunch

Lunchen in de natuur

Om even tot rust te komen kan de hele groep, onder het genot van een heerlijke lunch, de natuur in voor een picknick of een wandeling na het eten. De bosrijke omgeving geeft een prachtig beeld van de Noord-Veluwe en haar vele gezichten. Vanuit de locatie zijn er verschillende wandel- en fietspaden die een korte of lange route volgen. Als u het van tevoren aangeeft kunnen wij een leuke route voor u uitstippelen, maar u kunt natuurlijk ook op eigen houtje de wandeling aan gaan!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Natuurlijk gaan wij graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Hiervoor kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 06-13327042 of stuur een mail naar info@hoeveopvollenhof.nl. Natuurlijk kunt u ook via het contactfomulier uw bericht achterlaten!