Vergaderlocatie Zwolle

Voor een vergaderlocatie in omgeving Zwolle bent u op het juiste adres bij Hoeve Op Vollenhof. Vanaf Zwolle bent u binnen 10 minuten op locatie. Op dit monumentale landgoed, gelegen tussen Wezep en Oldebroek, bevindt u zich midden in de natuur van de hoge Veluwe. De vergaderlocatie voorziet u van alle benodigdheden die van belang zijn tijdens uw vergadering en zorgt voor de nodige rust en concentratie voor u en de groep. Bekijk hier de foto’s en extra informatie voor de vergaderlocatie nabij Zwolle.

Vergaderen met alle benodigdheden

De vergaderlocatie bij Hoeve Op Vollenhof bevindt zich op ‘De Deel’, het monumentale zaaltje dat van oorsprong als koeienstal werd gebruikt. Het zaaltje is voorzien van alles wat u nodig heeft tijdens een vergadering, zoals een LCD scherm, WiFi en stroomvoorziening. Verder verzorgen wij u van thee, koffie en fris. Daarbij natuurlijk ook een lekker hapje! Voor de mogelijkheden voor het gebruik van de beamer kunt u contact op nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Tot rust op de vergaderlocatie

Dat kan bij Hoeve Op Vollenhof. Binnen 5 minuten staat u en uw groep midden in het bos van de veelzijdige Noord-Veluwe. Wandelingen, fietstochten en een creatieve sessie in de buitenlucht is geen enkel probleem op de vergaderlocatie namij Zwolle. Er is voldoende parkeergelegenheid voor alle deelnemers, direct naast de deur. De groep zal zich heerlijk kunnen ontspannen en daarbij alle concentratie in de vergadering kunnen stoppen.

Waarom Hoeve Op Vollenhof?

• Rustgevende locatie
• Makkelijk te bereiken
• Vrij parkeren
• Unieke monumentale plek
• Mogelijkheid voor lunch

Wilt u vergaderen op deze locatie?

Natuurlijk komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Hiervoor kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via 06-13327042, of u stuurt een mail naar info@hoeveopvollenhof.nl. Via het contactformulier kunt u direct uw bericht insturen, waar wij z.s.m. op reageren!